Back to vacancy overview

Senior Projectcontroller (80K) (reference number: 3401)

General information vacancy:

Senior Projectcontroller (80K)
-
NH
08-01-2024
 • The company

  Onze relatie is een snel groeiende en zeer succesvolle bouwonderneming met een portefeuille van kenmerkende gebouwen in de grote regio Amsterdam. Het bedrijf is onderdeel van een private equity organisatie die er voor langere tijd aan verbonden is. Hierdoor is het mogelijk dat de organisatie ook in de toekomst verder blijft groeien en de beschikking heeft over de laatste technologieën, structuren en processen om het verschil te kunnen blijven maken. Ben je toe aan een organisatie met nieuw elan en wil je hiervan deel uitmaken dan ligt er een prachtige uitdaging voor je klaar.

 • Job profile

  Als projectcontroller bij onze relatie speel je een cruciale rol in het beheer en de controle van projecten. Je houdt toezicht op de financiële aspecten van verschillende bouwprojecten en zorgt ervoor dat ze binnen de gestelde budgetten en tijdlijnen blijven. Jouw verantwoordelijkheden omvatten onder andere:

  • Financiële planning en budgettering: Je ondersteunt bij het opstellen van financiële plannen en budgetten voor nieuwe en lopende bouwprojecten. Je analyseert de kostenramingen, maakt prognoses en adviseert het projectteam over de financiële haalbaarheid en risico's.
  • Kostenbeheersing: Je monitort voortdurend de kosten van bouwprojecten en analyseert afwijkingen ten opzichte van het budget. Indien nodig identificeer je mogelijke kostenbesparingen of efficiencyverbeteringen en communiceer je deze aan het projectteam.
  • Rapportage en analyse: Je stelt regelmatig financiële rapporten op en presenteert deze aan het management en de projectteams. Je analyseert de financiële gegevens en identificeert trends, risico's en kansen voor verbetering.
  • Risicobeheer: Je identificeert potentiële financiële risico's binnen bouwprojecten en ontwikkelt strategieën om deze risico's te beperken. Je adviseert het projectteam over mogelijke maatregelen om financiële schade te voorkomen en de projectdoelen te bereiken.
  • Samenwerking met stakeholders: Je werkt nauw samen met interne en externe stakeholders, zoals het projectmanagement, de financiële afdeling en externe accountants. Je fungeert als een belangrijke schakel in de communicatie tussen deze partijen en zorgt voor een duidelijke en transparante financiële rapportage.
  • Verbetering van processen: Je identificeert mogelijkheden om de financiële processen en systemen te verbeteren en implementeert efficiënte methoden om de financiële controle en rapportage te optimaliseren.

  Kortom je zorgt voor een effectieve financiële planning, controle en rapportage van bouwprojecten. Je speelt een sleutelrol in het waarborgen van de financiële gezondheid van de organisatie en het succesvol afronden van projecten binnen budget en planning.

   

  Hybride werken is mogelijk

   

  Salaris 80.000.


 • Job requirements
apply for this vacancy

Vacancy information:

Voor vragen kunt u contact opnemen met Feddo Heintz 06-46390690.

Address application to:

Solliciteren kan door een email te sturen naar info@corbulo.net, voorzien van uw CV, uw motivatie en uw salarisindicatie.