Interim Management

Heeft u vragen?

Wilt u meer over onze werkwijze weten?
U kunt ook onze brochure downloaden of direct contact opnemen met één van onze consultants via onderstaande gegevens:

Uw partner in business

Wat verwacht u van een partner in business?
Zoekt u een partner die keer op keer uw attitude, kennis, kunde en vaardigheden, optimaal en duurzaam binnen diverse organisatie contexten weet in te zetten?  Een partner die voor u het verschil kan maken in de markt en als geen ander weet wat uw toegevoegde waarde is? Verwacht u een professioneel platform met een gedegen netwerk dat u support in uw dagelijkse ondernemerschap?

Corbulo biedt een professioneel interim management platform voor financieel professionals en executives. Als partner in business ondersteunen we u bij het verkrijgen van opdrachten waarin u het verschil kunt maken en duurzame waarde kunt toevoegen aan organisaties. Ons uitgangspunt is niet alleen om u op incidentele opdrachten in te zetten maar bij wederzijdse tevredenheid te streven naar een duurzaam strategisch partnership.  Corbulo biedt maatwerk om uw talenten en expertise keer op keer optimaal in te zetten. We zijn dedicated om u succesvol te laten zijn.

Herken uzelf als onze interim-manager

Als interim-manager via Corbulo zit het oplossen van problemen en projectmatig werken in uw bloed. U bent doortastend en uw aanpak kenmerkt zich door uw pro-activiteit. U schakelt eenvoudig tussen verschillende bestuurs-, management en operationele lagen en bent in uw handelingsgerichtheid, pragmatisch en gericht op toegevoegde waarde. Deze toegevoegde waarde realiseert u ondermeer door reducties van risico's en kosten als ook optimalisatie van winst, processen en systemen.  Met minimaal 5 jaar management ervaring bent u een ervaren sparringpartner op financieel gebied.


Bekijk onze vacatures   |    Schrijf u nu in   |    Bekijk onze downloads & links