Uitgangswaarden

Heeft u vragen?

U kunt onze brochure downloaden of direct contact opnemen met één van onze consultants via onderstaande gegevens: 

Uitgangswaarden

Wij herkennen een aantal structurele ontwikkelingen die van invloed zijn op de arbeidsmarkt: Globalisering, individualisering, transparantie, flexibilisering. Onze visie is in lijn met deze ontwikkelingen.

In een wereld die steeds meer globaliseert en individualiseert biedt Corbulo een alternatieve aanpak gericht op een persoonlijke maatwerkgerichte oplossing en schuwt hierbij het "out of the box" denken niet.

Wij maken gebruik van de nieuwste search technologieën om voortdurend vooruit te lopen op ontwikkelingen in een tijd waarin snelheid en kostenbesparing essentieel zijn voor onze klanten waardoor wij de beste dienstverlening kunnen bieden tegen een marktconforme prijs met maximale toegevoegde waarde.

Onze benadering is pragmatisch en resultaatgericht met vele jaren expertise op het gebied van search & finance. Door goed te luisteren en te begrijpen waar het om gaat  zijn wij in staat uw verwachtingen te vertalen naar concrete maatwerk oplossingen. Door voortdurend te bouwen aan langdurige partnerships binnen de finance community bieden wij het beste platform voor persoonlijke groei en carrières in het financiële werkveld. Door onze unieke niche positionering kunnen wij onder exclusiviteit 100% succes garanderen.

In een wereld die steeds transparanter wordt door technologische ontwikkelingen acteren wij als strategisch business partner voor onze klanten. Het voortdurend investeren in onze finance community zorgt ervoor dat wij als geen ander weten waar de belangstelling van onze kandidaten ligt. Onze kandidaten zijn gericht op persoonlijke groei en carrières. Niet altijd specifiek op organisaties of banen. Het zijn kandidaten die daardoor niet altijd zichtbaar zijn in de markt en een latente interesse hebben om carrière stappen te maken welke gebaseerd zijn op een zorgvuldige planning waarbij zij zich graag laten ondersteunen door een vertrouwde partner met wie zij mede hun carrière kunnen structureren. Hierin denken wij de eigen netwerken van zowel kandidaten als organisaties aan te kunnen vullen en zijn wij uw dedicated partner.

In een wereld die steeds verder flexibiliseert biedt Corbulo een platform om de meest onderscheidende interimmanagers met een bewezen trackrecord en jarenlang management ervaring in te zetten op opdrachten bij opdrachtgevers waar vraagstukken spelen op ondermeer het gebied van risico beheersing, winstoptimalisatie, kostenbeheersing en proces optimalisatie. Oplossingen voor vraagstukken die resultaat en daarmee toegevoegde waarde voor uw onderneming opleveren. Wij ontzorgen binnen 24 uur en bieden maatwerk in onze aanpak.