Ons Team

Ons Team

Feddo Heintz

Feddo Heintz - Managing Director
f.heintz@corbulo.net
070 3197090
06 46390690


"Als oprichter van Corbulo geloof ik in personeelsbemiddeling met een duurzaam karakter, een relatiegerichte manier van werken waarin ik samen met een team professionals voortdurend op zoek ben naar toegevoegde waarde en waarin ik maatwerk lever. Mijn persoonlijke, no nonsens en pragmatische manier van werken als een echte business partner wordt gewaardeerd door mijn klanten, of het nu kandidaten of opdrachtgevers zijn."

Mijn interesses liggen vooral in het analyseren van de softskills van kandidaten omdat ik hier optimale toegevoegde waarde kan realiseren. Buiten het werk om inspireert het mij om ciders en wijn te produceren.

Cynthia Wigmans

Cynthia Wigmans - Business Operations Manager
c.wigmans@corbulo.net
070 3197090
06 46026286


"Vanuit mijn brede rol ondersteun ik het gehele team zodat wij het optimale kunnen bereiken; namelijk een kwalitatief goede en persoonlijke dienstverlening leveren die leidt tot een langdurig partnership met onze klanten."

Rogier Hillenaar

Rogier Hillenaar - Manager Interim Management
r.hillenaar@corbulo.net
070 3197090
06 27179863


"Wij zijn een netwerk organisatie en maken van onze hobby ons werk. We brengen mensen met elkaar in contact en creëren zo waarde voor alle betrokkene partijen. Na 10 jaar ben ik nog altijd niet uitgekeken op dit boeiende vak. Met mijn dienstverlenend karakter  en drive om zaken voor elkaar te krijgen, voel ik mij perfect op mijn plaats bij Corbulo; wij zetten altijd dat stapje extra om tot een positief resultaat te komen."

Mijn persoonlijke interesses liggen op het vlak van Franse wijnen, goed eten, reizen en mijn gezin.