Onze kernwaarden (4P)

Heeft u vragen?

U kunt onze brochure downloaden of direct contact opnemen met één van onze consultants via onderstaande gegevens:

4 P's: Persoonlijk, Pragmatisch, Professioneel, Partnership

Persoonlijk:
U voelt zich thuis en begrepen bij Corbulo, wij leven ons in in uw persoonlijke situatie en passen ons daarop aan. Iedereen is anders en daar past een unieke werkwijze bij.

Pragmatisch:
Corbulo wil zich onderscheiden door een doelgerichte praktische, resultaatgerichte aanpak, te hanteren in het historisch conventionele executive search domein. Gewoon doen wat we zeggen.

Professioneel:
Corbulo hecht veel waarde aan een eerlijke integere manier van werken. Betrouwbaarheid is een kernwaarde. Corbulo is eerlijk, transparant en komt haar afspraken na. Wij bieden maatwerk door een kritische blik te hanteren die u van een sparringspartner verwacht. Onze manier van communiceren is open direct en duidelijk. Wij streven naar lange termijn relaties boven quick wins.

Partnership:
Corbulo werkt nauw met u samen als een verlengstuk van uw situatie en of uw organisatie, met als doel om samen de beste oplossing voor uw vraagstuk te vinden en dit keer op keer opnieuw te bewijzen. Onze focus is gericht om u en uw organisatie zo goed mogelijk te leren kennen en een kritische houding te hanteren, waardoor de kwaliteit van onze dienstverlening toeneemt en wij uw verwachtingen kunnen overtreffen.