Terug naar overzicht

Auditor (Referentienummer: 14902)

Algemene informatie talent en executive:

Auditor
60000
NH

Beschrijving

Onze kandidate heeft een bedrijfskundige en strategie achtergrond. Bij haar werkgever is zij vooral actief als 2e en 3e lijns medewerker. Omdat bij haar huidige werkgever steeds meer wordt gedigitaliseerd is zij haar RE aan het behalen en acteert momenteel als IT Auditor. Onze kandidate is een jong talent nog geen 30. Doordat haar huidige werkgever voortdurend overname kandidaat is kijkt zich momenteel om zich heen.
Zij heeft werksfeer hoog in het vaandel staan waardoor zij een fijne, gezellige en betrokken collega is. Ze organiseert ook graag evenementen bij vakverenigingen of aan de business verbonden. Ze is goed in staat om consistentie te bewaken en toch de praktische relevantie niet uit het oog te verliezen. Ze blijft vragen stellen om de nut en noodzaak van bepaalde zaken te achterhalen. Onze kandidate is slim, ambitieus, heeft oog voor samenwerken, en heeft een onafhankelijk oordeel.
kom in contact met deze talent & executive

Heeft u vragen?

Wilt u meer over onze werkwijze weten? U kunt onze brochure downloaden of direct contact opnemen met één van onze consultants via onderstaande gegevens: