Virtuele bijeenkomst 19 november "Groeien in Covid tijd"

Terug naar nieuwsoverzicht

Over durfkapitalisme, het DNA van ondernemers en groeipijnen

 

Edwin Hengstmengel is Partner bij Private Equity organisatie Endeit Capital en directeur van de Stichting LOEY, hij neemt ons mee in de wereld van durfkapitaal in Nederland en Europa. Hoe ziet het ecosysteem er uit in 2020? Waar zoeken durfinvesteerders naar en welke rendementen worden beloofd en behaald?

Graag nodig ik je uit voor de virtuele bijeenkomst georganiseerd door het NCD in samenwerking met Corbulo voor donderdag 19 november om 08.00 - 09.00 uur.

 

Endeit Capital verschaft groeikapitaal aan ‘scale-ups’. In ruil voor een minderheidsbelang verkrijgen ondernemers een investeringsbedrag vanaf euro 3,0 miljoen.

Drijfveer voor Joop van den Ende & Hubert Deitmers bij oprichting van Endeit Capital was en is het ondersteunen van de nieuwe generatie ondernemers. Het is Edwin’s stellige overtuiging dat ondernemers een DNA profiel hebben dat herkenbaar is. Met ervaringen als investeerder in bijvoorbeeld Eyeworks, Hyves, Albelli, Chronext, 3D Hubs, Virtuagym en Roamler deelt Edwin een aantal start-up lessen en groeipijnen.

De Stichting LOEY stimuleert online ondernemerschap. Jaarlijks wordt de Leading Online Entrepreneur of the Year gekozen. In 2019 was Picnic oprichter Joris Beckers winnaar van de 10e award. Edwin Hengstmengel voetbalt graag in zijn vrije tijd, bestuurt de plaatselijke voetbalvereniging of laat zich leiden door zijn hond Newton, een jonge Weimaraner.

Door onze actuele 1,5 meter samenleving kiezen we ervoor om de bijeenkomst via MS teams op te zetten.

Indien je geïnteresseerd bent deel te nemen dan kun je deze interesse laten weten aan f.heintz@corbulo.net. Edwin zal tevens als moderator op treden en de MS teams uitnodigingen voor deze meeting verzenden.

Tot donderdag 19 november om 8.00!. “een heerlijk begin van de dag vol inspiratie!”