Bijeenkomst 16 April Groter Groeien: Over durfkapitalisme, het DNA van ondernemers en groeipijnen.

Terug naar nieuwsoverzicht

Op donderdag 16 april organiseert Corbulo in samenwerking met het NCD een bijeenkomst in kader van Groter Groeien: Over durfkapitalisme, het DNA van ondernemers en groeipijnen.

Edwin Hengstmengel is Partner bij investeringsmaatschappij Endeit Capital en directeur van de Stichting LOEY. Endeit Capital verschaft groeikapitaal aan ‘scale-ups’. In ruil voor een minderheidsbelang verkrijgen ondernemers een investeringsbedrag vanaf euro 3,0 miljoen. De Stichting LOEY stimuleert online ondernemerschap. Jaarlijks wordt de Leading Online Entrepreneur of the Year gekozen. In 2019 was Picnic oprichter Joris Beckers winnaar van de 10e award. In zijn vrije tijd voetbalt hij graag, bestuurt de plaatselijke voetbalvereniging of laat zich leiden door zijn hond Newton, een jonge Weimaraner.

Allereerst neemt Edwin ons mee in de wereld van durfkapitaal in Nederland en Europa. Hoe ziet het ecosysteem er uit in 2020? Waar zoeken durfinvesteerders naar en welke rendementen worden beloofd en behaald?

Drijfveer voor Joop van den Ende & Hubert Deitmers bij oprichting van Endeit Capital was en is het ondersteunen van de nieuwe generatie ondernemers. Het is Edwin’s stellige overtuiging dat ondernemers een DNA profiel hebben dat herkenbaar is. Met ervaringen als investeerder in bijvoorbeeld Eyeworks, Hyves, Albelli, Chronext, 3D Hubs, Virtuagym en Roamler deelt Edwin een aantal start-up lessen en groeipijnen.

De bijeenkomst heeft plaats op Golfcourse de Dutch te Spijk. Voor een sfeer impressie wil ik u verwijzen naar http://wwwthedutch.nl/

De bijeenkomst zal de volgende agenda hebben:

 

Agenda:

18:00  uur inloop

18:30 uur start programma, discussie

20:00 – 22:00 uur 3-gangen diner  met de mogelijkheid verder te discussiëren en nader met elkaar kennis te maken.

 

Kosten

De kosten voor deelname  aan deze bijeenkomst bedragen € 90,00 per persoon excl. btw. U ontvangt hiervoor van ons per mail voorafgaand aan de bijeenkomst een factuur.

 

Eventuele dieetwensen/allergieën graag per ommegaande doorgeven.

 

Kosteloos afmelden is mogelijk tot woensdag 8 april 2020. Indien u later afmeldt of onaangekondigd niet komt, dan dient het volledige bedrag voldaan te worden.

 

Aanmelden

U kunt zich hier aanmelden voor deze bijeenkomst.

 

 

Tot donderdag de 16e !