Terug naar overzicht

Risk Manager (Referentienummer: 16720)

Algemene informatie talent en executive:

Risk Manager
75000
UT,NH

Beschrijving

Onze kandidate is een Risk Manager met een sterke innerlijke drive tot verbeteren en ontwikkelen. Ze is niet de typische Accountant maar heeft voor het vak gekozen vanuit het adviseren naar de business en een stuk dienstverlening. Zij heeft het lange traject tot RA gerealiseerd wat garant staat voor doorzettingsvermogen. Ze pakt op en pakt door en laat niet los waarbij ze voortdurend het bedrijfsbelang in ogenschouw neemt. Onze kandidate is geschoold bij de BIG4 waar zij zowel nationale als internationale klanten bediende. Ze maakte de overstap naar het bedrijfsleven om hier toegevoegde waarde te bieden en van At/m Z verantwoordelijk te zijn. Ze is in het bedrijfsleven verantwoordelijk geweest voor de opzet van Risk & Internal Control Frameworks.
In haar huidige rol houdt zij zich nog steeds met veel plezier bezig met Risk & Internal Control en is er meer verdieping van haar werkzaamheden gekomen. Vooral het waarde toevoegen aan de voorkant, denken in oplossingen en scenario's is wat zij interessant vindt. Tevens houdt zij zich bezig met Soft Controls en IT Risk. Haar aanpak is te overtuigen en mensen mee te nemen op basis van voorbeelden, cases en trainingen. Ze kan meebuigen met de organisatie tot een grens is bereikt.
kom in contact met deze talent & executive

Heeft u vragen?

Wilt u meer over onze werkwijze weten? U kunt onze brochure downloaden of direct contact opnemen met één van onze consultants via onderstaande gegevens: