Virtuele bijeenkomst 15 april "Turnaround Management in Covid-tijd"

Terug naar nieuwsoverzicht

Prof. dr. Jan Adriaanse is als hoogleraar turnaround management verbonden aan de afdeling Bedrijfswetenschappen van de Universiteit Leiden. Hij is daarnaast medeoprichter van BFI, een onafhankelijk corporate finance advieskantoor in Amsterdam gespecialiseerd in valuations, financiële analyse en turnaround advisering. www.bfiglobal.com  


Graag nodig ik je uit voor de virtuele bijeenkomst georganiseerd door het NCD in samenwerking met Corbulo voor donderdag 15 april om 08.00 - 09.00 uur.
 
De wereldwijde coronacrisis laat haar sporen na in het bedrijfsleven. Het vakgebied turnaround management biedt perspectief om hier mee om te gaan.  Prof. dr. Jan Adriaanse neemt ons in deze meeting mee en laat o.a. de volgende onderwerpen aan de orde komen:

  • Wat zijn de werkelijke oorzaken van problemen bij organisaties?
  • Wanneer moet een turnaround proces worden ingezet, en op welke wijze?
  • En waarom onderkent niet elke stakeholder op hetzelfde moment de urgentie van verandering? 

Prof. dr. Jan Adriaanse is opgegroeid in een typisch ondernemersgezin en schreef tientallen academische en managementartikelen. Als adviseur en energiek spreker werkt hij voor familiebedrijven, multinationals en internationaal bekende merken. Hij staat bekend als een vooruitstrevende non-conformist op het gebied van turnaroundmanagement die het altijd aandurft om stelling te nemen.

Door onze actuele 1,5 meter samenleving kiezen we ervoor om de bijeenkomst via MS teams op te zetten.
Indien je geïnteresseerd bent deel te nemen dan kun je deze interesse laten weten aan

f.heintz@corbulo.net

.
 
Tot donderdag 15 april om 8:00 uur!  “een heerlijk begin van de dag vol inspiratie!”