“Transformatie naar non-executive als Financieel Directeur nog zinvol en interessant?”

Terug naar nieuwsoverzicht

Op donderdag 6 oktober organiseert Corbulo een bijeenkomst rondom het beroep van Commissaris op golfcourse The Dutch.

Executives met wie wij regelmatig spreken overwegen vaak zich ook als commissaris in te zetten maar weten niet goed hoe en waar te beginnen en waar aan te denken. Verder beleeft het vak een enorme vlucht en worden er telkens meer eisen gesteld aan de commissaris. Gerard Citroen zal tijdens deze bijeenkomst met u in discussie gaan inzake deze onderwerpen. Gerard heeft jaren praktijk ervaring in zijn rol als commissaris en toezichthouder. Hij zal vanuit de praktijk kunnen spiegelen aan uw vragen. Gerard is tevens program Director voor de Commissarissen cyclus bij het NCD en autoriteit op het vakgebied. Op interactieve manier zal Gerard u uitdagen om kritisch met meerdere brillen naar het vak van commissaris te kijken. Onze ambitie is u te ondersteunen bij het aanscherpen van uw visie op toekomstbestendig toezichthouden.

Vragen die concreet aan bod zullen komen zijn onder meer: Waarom word je commissaris, Wat doe je wel of niet als commissaris, wat moet je weten/kunnen om commissaris te worden, Wat voor een soort commissaris ben je, Wanneer ben je een goede commissaris, Hoe word je commissaris? Kortom, een uitgelezen kans om alle vragen die u heeft op dit terrein te bespreken met deze professional.

De bijeenkomst heeft plaats op Golfcourse de Dutch te Spijk, gastheer de komende drie jaar van het KLM open. Tevens heb ik voor ons weten te regelen dat het mogelijk is om voorafgaand aan de bijeenkomst gebruik te maken van de faciliteiten (putting green, driving range) om een balletje te slaan. Voor een sfeer impressie wil ik u verwijzen naar http://wwwthedutch.nl

De bijeenkomst zal de volgende agenda hebben:

18:00 ontvangst

18:30 uur start programma

20:00 uur einde programma

Mocht u de avond willen voortzetten kunt u vrijblijvend deelnemen aan het diner:

20:00 – 22:00 uur 3-gangen diner door sterren kok Gerrit Greveling tegen een speciale prijs a EUR 65 per couvert excl. btw.

U kunt zich aanmelden voor 29 september middels een mail aan info@corbulo.net. Geeft u daarbij aan of u deel wilt nemen aan het diner. Voor deze bijeenkomst is het maximum aantal deelnemers 30, bij een grotere opkomst zal er een tweede sessie ingepland worden.

We hopen u op de bijeenkomst te mogen verwelkomen en zien uit naar uw komst.

 

Namens het team van Corbulo