Samenwerking ACCA & CMA Markus Verbeek Praehep

Terug naar nieuwsoverzicht

Corbulo en Markus Verbeek Praehep starten samenwerking

Vanaf 1 januari 2019 bieden Corbulo en Markus Verbeek Praehep je de mogelijkheid om een boost te geven aan je internationale carrière. Aanmelding als relatie van Corbulo levert je een korting op van € 50 op het lesgeld van de opleidingen (kortingscode Corbulo1819).  Association of Chartered Certified Accountants (ACCA) en Certified Management Accountant (CMA). Deze opleidingen voor accountants, accountants in business en controllers op post bachelor/masterniveau, worden wereldwijd erkend en leveren respectievelijk de titels ACCA en CMA op bij succesvolle afronding.

 

“Deze samenwerking ligt zo voor de hand”, aldus directeur Frank Bakker van Markus Verbeek Praehep. De financiële opleider van Nederland is al meer dan 120 jaar marktleider in opleidingen voor financiële professionals. Daarbij gaat het niet alleen om complete opleidingen op Master-. Post HBO- en Bachelorniveau, maar ook om korte trainingen op vaktechnisch gebied, In 2018 is het aanbod gecomplementeerd met internationaal erkende opleidingen.  Maar waarom is de samenwerking  zo voor de hand liggend?

 

De  werkomgeving van  financiële professionals verandert in rap tempo. De tekorten op de arbeidsmarkt nemen toe, maar dat betekent niet dat financials zich kunnen veroorloven om stil te zitten. Robotica, data science, artificial intelligence en de toenemende globalisering vragen erom dat de financial blijft werken aan de ontwikkeling van competenties.

 

Het exclusieve carrière en interim management platform van Corbulo zorgt ervoor dat de carrières van financials verbonden worden met duurzame organisatie-doelstellingen.  Als partner in search en interim management van financial talent en executives staat Corbulo graag in contact met goed opgeleide financiële professionals. In haar netwerk ontmoet de organisatie 20.000 financiële professionals die op zoek zijn naar mogelijkheden om zich verder te ontwikkelen voor organisaties die actief zijn op de internationale markt.

 

Graag helpen wij bij het vinden van de juiste opleidingsroute.