Programma bijeenkomsten 2020

Terug naar nieuwsoverzicht

Afgelopen jaar  hebben we prachtige  bijeenkomsten gehad in samenwerking met het  NCD. Twee wil ik er specifiek uitlichten  zonder de anderen te kort te doen : John de Kok over ”professional empowerment with the brain in mind” en Joachim Schultz inzake “waarderingsvraagstukken”
 
Voor het komende jaar hebben we weer een nieuw programma samengesteld met diverse interessante onderwerpen:
 

  • We starten de cyclus op 13/2 met een Top programma dat in het teken staat van pitfalls rondom de aanstelling en afscheid nemen van Bestuurders tegen de achtergrond van het AEB (energiebedrijf Amsterdam)
  • Om bij te blijven inzake nieuwste ontwikkelingen zullen we vervolgens inzoemen op het verschijnsel Crypto munten en nieuwe investeringen.
  • Wellicht heb je wel eens nagedacht over het schrijven van een autobiografie of boek.  Waar dien je rekening mee te houden, welke spiegel houd je je voor, hoe organiseer je e.e.a.?
  • Een vooraanstaand private equity organisatie neemt ons mee inzake: “Hoe manage je groei, alles wat je al eens wilde weten over scale-ups en hoe voeg je waarde toe.”
  • Vanzelfsprekend hebben we in september wederom ons Miljoenenontbijt met vertegenwoordiging uit de tweede kamer.

 
De onderwerpen worden ook aankomend jaar besproken in de vertrouwelijke bourgondische sfeer van The Dutch te Spijk en omlijst met goede wijn en een heerlijk diner.
 
Wees erbij en noteer de volgende data alvast in je agenda:
 
13-2-2020 Top bijeenkomst rondom bestuurdersvraagstukken
19-3-2020
16-4-2020
16-9-2020 Miljoenenontbijt
15-10-2020
19-11-2020
 
NB. Voor iedere deelnemer in 2019 staat een flesje Vurens Heerlijck Dwars van wijndomein Buytenwaerde klaar als kerstattentie en dank voor je betrokkenheid. NB. Laat even weten als je in de gelegenheid bent het op te halen.

f.heintz@corbulo.net