"Professional Empowerment with the brain in mind"

Terug naar nieuwsoverzicht

Op donderdag 21 februari organiseert Corbulo een bijeenkomst welke in het teken staat van “Professional Empowerment with the brain in mind”.

Corbulo heeft in samenwerking met het NCD John de Kok bereid gevonden om te vertellen over zijn entrepreneurship rond de voorspellende waarde van het DNA inzake leadership en in welke mate en welke dientengevolge biologische stoffen ons beïnvloeden in de dagelijkse interactie als leider en empowerment van professionals.

John is (neuro)wetenschapper, gast docent aan Erasmus, fysioloog, didacticus en bedrijfskundige en is in diverse directierollen succesvol geweest bij één van de meest vooruitstrevende farmaceutische concerns ter wereld.
 
Daarnaast is hij ondernemer geworden in de zorg (keten van particuliere klinieken), is Angel investor in de ICT en momenteel actief voor BrainCompass. BrainCompass is de gamechanger op het gebied van professionele ontwikkel-assessments met een (neuro)weten- schappelijk fundament, een academic board voor de professionele context en een unieke DNA analyse voor inzicht in je biologische identiteit.
 
John biedt vergezichten, laat zien wat mogelijk is binnen de neuro-wetenschap en waar dat u als professional en of manager raakt of gaat raken. Hij biedt een verrassende reis door de leesbare mens.
 
De bijeenkomst kenmerkt zich door interactiviteit, en verschaft nieuwe inzichten, er is ruime mogelijkheid elkaar beter leren kennen in een overzichtelijke setting van rond de 10 CFO’s. We sluiten de bijeenkomst af met een gezellig diner.

U bent van harte uitgenodigd voor deze bijzondere bijeenkomst op  Golfcourse De Dutch, te Spijk (bij Gorinchem), Haarweg. De Dutch was de afgelopen drie jaar het toneel voor het KLM-open. www.thedutch.nl

De bijeenkomst zal de volgende agenda hebben:
 
Agenda:
18:00 inloop
18:30 uur start programma, discussie
20:00 – 22:00 uur 3-gangen diner  met de mogelijkheid verder te discussiëren en nader met elkaar kennis te maken.
 
Kosten
De kosten voor deelname  aan deze bijeenkomst bedragen € 75,00 per persoon excl. btw. U ontvangt hiervoor van ons per mail voorafgaand aan de bijeenkomst een factuur.
 
Eventuele dieetwensen/allergieën graag per ommegaande doorgeven.
 
Kosteloos afmelden is mogelijk tot donderdag 14 februari 2019. Indien u later afmeldt of onaangekondigd niet komt,  dient het volledige bedrag voldaan te worden.
 
Aanmelden
U kunt zich aanmelden voor deze bijeenkomst via info@corbulo.net.
 
Tot donderdag de 21e!