Miljoenenontbijt

Terug naar nieuwsoverzicht

Traditiegetrouw organiseren we, in samenwerking met VNO –NCW AV, op de ochtend na Prinsjesdag  woensdag 19 september  het  “Miljoenenontbijt”.

In deze gezamenlijke bijeenkomst zullen Jeroen Lammers (Directeur Economische zaken VNO-NCW) en Pieter Terlouw (partner accountantskantoor ACCON avm) u bijpraten over de gepresenteerde Miljoenennota en wat die betekent voor u als ondernemer.

Vanaf 07.30 uur bent u welkom om tijdens een uitgebreid ontbijt met andere ondernemers van gedachten te wisselen over de gepresenteerde Miljoenennota.

Om 08.30 uur zullen de voorzitters het programma openen en het woord geven aan de sprekers.

De bijeenkomst heeft plaats op Golfcourse de Dutch te Spijk, gastheer dit jaar van het KLM open. Voor een sfeer impressie wil ik u verwijzen naar http://wwwthedutch.nl/

 

De bijeenkomst zal de volgende agenda hebben:

Agenda:

07:30  uur ontvangst

08:30 uur start programma, discussie

10:00 uur einde

 

Kosten

De kosten voor deelname  aan deze bijeenkomst bedragen € 30,00 per persoon excl. btw. U ontvangt hiervoor van ons per mail voorafgaand aan de bijeenkomst een factuur.

 

Eventuele dieetwensen/allergieën graag per ommegaande doorgeven.

 

Kosteloos afmelden is mogelijk tot woensdag 12 september. Indien je later afmeldt of onaangekondigd niet komt, dan dient het volledige bedrag voldaan te worden.

 

Aanmelden

U kunt zich aanmelden voor deze bijeenkomst via info@corbulo.net.

Tot woensdag de 19e!