Miljoenenontbijt

Terug naar nieuwsoverzicht

Traditiegetrouw organiseren we, in samenwerking met VNO –NCW AV, op de ochtend na Prinsjesdag  woensdag 20 september het  “Miljoenenontbijt”.

In deze gezamenlijke bijeenkomst zullen Roald van der Linde en Pieter Terlouw u bijpraten over de gepresenteerde Miljoenennota en wat die betekent voor u als ondernemer.

Roald van der Linde is Tweede Kamerlid namens de VVD met Financiën in zijn portefeuille. Hij kenmerkt zich zelf als “Een Rotterdammer zonder fratsen”.

Pieter Terlouw is vennoot van Van Noord Accountants in Leerdam.

Aansluitend spreekt Gertrud van Erp. Gertrud is secretaris bij VNO-NCW met in haar portefeuille onderwijs en bedrijfsleven.

Het Da Vinci-College Gorinchem en HBO-Drechtsteden zijn, geïnitieerd door VNO-NCW AV, gestart met een nieuw opgerichte HBO-AD ICT. Het regionale bedrijfsleven is drager van de opleiding. Enkele van de bedrijven en de onderwijsinstellingen zullen aanwezig zijn om een toelichting te geven. 

Vanaf 7.30 uur bent u welkom om tijdens een uitgebreid ontbijt met andere ondernemers van gedachten te wisselen over de gepresenteerde Miljoenennota.

Om 8.30 uur zullen de voorzitters het programma openen en het woord geven aan de sprekers.

De bijeenkomst heeft plaats op Golfcourse de Dutch te Spijk, gastheer de komende twee jaar van het KLM open. Voor een sfeer impressie wil ik u verwijzen naar http://wwwthedutch.nl/

Kosten

De kosten voor deelname  aan deze bijeenkomst bedragen € 30,00 per persoon excl. btw. U ontvangt hiervoor van ons per mail voorafgaand aan de bijeenkomst een factuur.

 

Kosteloos afmelden is mogelijk tot donderdag 14 september. Indien je later afmeldt of onaangekondigd niet komt, dan dient het volledige bedrag voldaan te worden.

 

Aanmelden

U kunt zich aanmelden voor deze bijeenkomst via info@corbulo.net.