“Merk-Waardigheid”

Terug naar nieuwsoverzicht

Op donderdag 16 februari organiseert  Corbulo een bijeenkomst welke in het teken zal staan van “Merk-Waardigheid”.

 

Onderscheidend vermogen is een voorwaarde voor succes, helemaal NU! Het maken van keuzes is hierin geen sinecure, voorspellen is nu eenmaal lastig (helemaal als het over de verre toekomst gaat). Hoe pak je dat aan? In een interactieve discussie met Kasper Klaarenbeek realiseren we deze avond 3 inzichten voor jouw organisatie die het verschil kunnen gaan maken. Kasper Klaarenbeek (1962) doet, hij daagt uit om écht verschil te maken. Kasper leerde in de praktijk (o.a. als directielid van Kruidvat) dat leiderschap van succes vraagt om focus, loslaten en samenwerking op basis van zakelijke duidelijkheid. Kasper heeft inmiddels twee veelgelezen boeken geschreven over “Merk-waardigheid”.

 

Discussiepunten die deze avond aan de orde kunnen komen zijn:

 

  1. Is jouw bedrijf gewoon goed of geweldig?
  2. Hoe toekomstbestendig is jouw missie, visie en strategie?
  3. Wat beloof jij eigenlijk aan je klant?
  4. Hoe MerkWaardig is jouw bedrijf volgens je klant?
  5. Hoe gaat jouw bedrijf om met veranderingen?

 

De bijeenkomst heeft plaats op Golfcourse de Dutch te Spijk, gastheer de komende twee jaar van het KLM open. Voor een sfeer impressie wil ik u verwijzen naar http://wwwthedutch.nl/

Agenda:

18:00 inloop

18:30 uur start programma, discussie

20:00 – 22:00 uur 3-gangen diner door sterrenkok Gerrit Greveling  met de mogelijkheid verder te discussiëren en nader met elkaar kennis te maken.

Neem voor meer informatie of aanmelding contact op via info@corbulo.net 

Vervolg bijeenkomsten:

Om in contact met elkaar te blijven organiseert Corbulo door het jaar heen diverse bijeenkomsten rondom finance en leaderhip :


18 April hebben we een meeting over finance transformation onder leiding van Erik van der Steen.