Inzet van Ethical Hacking en inrichting van de organisatie, 8 september ronde tafel sessie

Terug naar nieuwsoverzicht

De wereld om ons heen verandert snel, waardoor er steeds meer ICT-gerelateerde vraagstukken gaan spelen rond governance & risk. Het is vaak niet de vraag of we al gehackt zijn maar vooral wat doen we als we gehackt zijn. Wat is het organisatiebeleid? Wie is verantwoordelijk? Hoe beperken we de risico’s en welke risico’s zijn we bereid te nemen? Etc.

In deze korte "masterclass" wordt u bijgepraat over het belang van werken met ethisch hackers en waarom zij vaak degenen zijn die optimaal ingezet kunnen worden om uw website, apps of Iot's de ultieme bescherming te geven. Daarnaast zal er aandacht zijn voor wat te doen als u gehackt bent.

Locatie: Landgoed Heerlijkheid Mariënwaerdt, 't Klooster 5 te Beesd

Programma
18:00 – 18:30 uur Ontvangst met hapje en drankje
18:30 – 20:30 uur Presentatie
20:30 – 21:30 uur Gelegenheid tot het stellen van vragen


Spreker

Richard Borsboom was betrokken bij de Nederlands/Amerikaanse onderneming HackerOne. Een organisatie actief op de inzet van Ethical Hackers en security vraagstukken. Richard acteert als algemeen directeur, met een business development en financiële achtergrond. Hij is een innovatieve motivator, flexibel en snel van begrip, noch impulsief noch emotioneel. Richard wil begrijpen wat ten grondslag ligt aan de problematiek, maakt heldere keuzes en realiseert zaken. Hij bekijkt situaties en beoordeelt opties vanuit verschillende invalshoeken, terwijl hij op zoek gaat naar nieuwe panoramische inzichten. Zijn ervaring binnen zeer dynamische bedrijven heeft hem geleerd om zich snel aan te passen aan veranderingen en zijn focus in elke situatie te handhaven. Hij houdt van uitdagingen Richard is actief in Cyber Security sinds 2012 en richtte buxx op in 2016 om het internet veiliger te maken door het verbeteren van de kwetsbaarheid van netwerken en het werken met ontwrichtende technologie modellen. In het verleden werkte hij voor HackerOne, Spyker Cars, Athlon en anderen.


Deze bijeenkomst wordt georganiseerd in samenwerking met de IIA. Voor deelname aan deze bijeenkomst ontvangt u 2 PE punten.