"Het spel van commissarissen en CEO tegen de achtergrond van de AKZO-case"

Terug naar nieuwsoverzicht

Op donderdag 15 februari organiseert Corbulo een bijeenkomst welke in het teken zal staan van "het handelen van de commissarissen van AKZO".  

Gerard Citroen, program Director voor de Commissarissen cyclus bij het NCD en autoriteit op het vakgebied, zal deze bijeenkomst als een interactieve “workshop”-vorm leiden. Na een korte inleiding zal de case in de tijd geschetst worden waarna we in groepjes uiteengaan  (uiteraard met glas wijn ;-)). We zullen bespreken  welke issues speelden/spelen er bij AkzoNobel? Waarna we onderlinge afstemming hebben als ook conclusies trekken en samen bepalen met welke aandachtsvelden de commissaris van nu/morgen wordt geconfronteerd maar ook welke rol de CEO speelt bij deze dilemma’s in samenhang met de RvC.

De bijeenkomst heeft plaats op Golfcourse de Dutch te Spijk, gastheer het komende jaar van het KLM open. Voor een sfeer impressie wil ik u verwijzen naar http://wwwthedutch.nl/
 
Agenda:
18:00 inloop
18:30 uur start programma, discussie
20:00 – 22:00 uur 3-gangen diner met de mogelijkheid verder te discussiëren en nader met elkaar kennis te maken.
 
Kosten
De kosten voor deelname  aan deze bijeenkomst bedragen € 75,00 per persoon excl. btw. Je ontvangt hiervoor van ons per mail voorafgaand aan de bijeenkomst een factuur.
 
Eventuele dieetwensen/allergieën graag per ommegaande doorgeven.
 
Kosteloos afmelden is mogelijk tot  donderdag 8 februari. Indien je later afmeldt of onaangekondigd niet komt, dan dient het volledige bedrag voldaan te worden.
 
Aanmelden
Je kunt je aanmelden voor deze bijeenkomst middels een mail te sturen aan info@corbulo.net

 
Wij verwelkomen je graag donderdag 15 februari!