Het Miljoenenontbijt

Terug naar nieuwsoverzicht

Traditiegetrouw organiseren we, in samenwerking met VNO –NCW AV, op de ochtend na Prinsjesdag  woensdag 18 september  het  “Miljoenenontbijt”.

In deze gezamenlijke bijeenkomst zullen een aantal sprekers u bijpraten over de gepresenteerde Miljoenennota en wat die betekent voor u als ondernemer.

Thierry Aartsen,  Tweede Kamerlid namens de VVD, zal de eerste presentatie verzorgen. Thierry Aartsen heeft als aandachtsgebied belastingen.  Thierry is sinds 2018 tweede kamerlid, daarvoor actief in het bedrijfsleven en ruim 8 jaar lid van de gemeenteraad in Breda.

Tweede spreker is Wilfred Veldstra, advocaat in Rotterdam (Lamstra, Veldstra en Lobé). Wilfred zal zijn eigen Miljoenennota uitspreken. 

Daarnaast zal er een accountant uit de regio aanwezig zijn die de impact van de miljoenennota vertaald naar u als ondernemer.

Vanaf 07.30 uur bent u welkom om tijdens een uitgebreid ontbijt met andere ondernemers van gedachten te wisselen over de gepresenteerde Miljoenennota.

Om 08.30 uur zullen de voorzitters het programma openen en het woord geven aan de sprekers.

De bijeenkomst heeft plaats op Golfcourse de Dutch te Spijk, voor een sfeer impressie wil ik u verwijzen naar http://wwwthedutch.nl/

Mocht u zelf een “eigen Miljoenennota” willen presenteren horen we dat graag van u.

  

Kosten

De kosten voor deelname  aan deze bijeenkomst bedragen € 32,50 per persoon excl. btw. U ontvangt hiervoor van ons per mail voorafgaand aan de bijeenkomst een factuur.

 

Eventuele dieetwensen/allergieën graag per ommegaande doorgeven.

 

Kosteloos afmelden is mogelijk tot woensdag 12 september. Indien je later afmeldt of onaangekondigd niet komt, dan dient het volledige bedrag voldaan te worden.

 

Aanmelden

U kunt zich aanmelden voor deze bijeenkomst via info@corbulo.net.

Tot woensdag de 18e!