Fysieke bijeenkomst 23 september "Risicomanagement: een kernaspect van ondernemen."

Terug naar nieuwsoverzicht

Eindelijk na 1,5 jaar mag ik je weer uitnodigen voor een fysieke bijeenkomst georganiseerd door het NCD in samenwerking met Corbulo.
 
Ik nodig je dan ook van harte uit voor onze bijeenkomst op 23 september vanaf 18:00 uur welke dit keer als thema zal hebben: Risicomanagement: een kernaspect van ondernemen.
 
Björn Roskott en Sander Gunst, Partners bij PKF Wallast, zullen stilstaan bij het vinden van de juiste balans in risicomanagement. Het nemen van risico’s is een logisch onderdeel van ondernemen. Het is daarom niet de bedoeling om alle risico’s dicht te timmeren, het draait erom de juiste balans te vinden en vast te stellen welke kansen en bedreigingen er zijn. De volgende vragen zullen aan bod komen:

  • Ben ik bewust van mijn risico’s en welke ben ik bereid te accepteren?
  • Hoe weet ik dat de organisatie “in control” is?
  • Overzie ik de key issues in deze enerverende tijden van veranderingen en ontwikkelingen?
  • Hoe ontstaat er betrokkenheid en verantwoordelijkheid over deze aspecten in de organisatie?

Op basis van theorie en praktijkvoorbeelden zullen Björn en Sander pakkende stellingen formuleren. Op interactieve wijze en in groepsverband worden deze stellingen bediscussieerd. Daarbij is er ruime tijd voor vraag en antwoord.
 
Björn en Sander hebben gezamenlijk ruim tientallen jaren praktische ervaring in risicomanagement vanuit directie, management en adviseurs gezichtspunt. Sander heeft meer dan 30 jaar industriële executive en management consulting ervaring, vanuit een bedrijfskundige achtergrond. Hij heeft wereldwijde ervaring in CFO-rollen, zowel op corporate als operationeel niveau. Als CFO bekleedde hij bestuurs- en directiefuncties. In de adviespraktijk van PKF Wallast richt hij zich met name op het ontwikkelen en implementeren van Business Risk en Control frameworks met een sterke nadruk op bedrijfscontinuïteitmanagement en het verbeteren van bedrijfsprestaties: verandering en groei van organisaties. Björn heeft ruim 20 jaar ervaring in het adviseren van middelgrote en grote ondernemingen in binnen- en buitenland. Binnen PKF Wallast geeft hij leiding aan de IT Audit en Risk Advisory praktijk. Hij combineert een zeer ruime ervaring uit de Assurance praktijk (financial statement audits en IT Audits) met advies- en implementatietrajecten van risico management, bedrijfscontinuïteit management en GRC tooling. 
 
De bijeenkomst vindt plaats op golfcourse the Dutch in Spijk en zal de volgende agenda hebben:
 
Agenda:
18:00 uur inloop
18:30 uur start programma, discussie
20:00 – 22:00 uur 3-gangen diner  met de mogelijkheid verder te discussiëren en nader met elkaar kennis te maken.
 
Kosten
De kosten voor deelname  aan deze bijeenkomst bedragen € 95,00 per persoon excl. btw. U ontvangt hiervoor  per mail voorafgaand aan de bijeenkomst een factuur.
 
Eventuele dieetwensen/allergieën graag per ommegaande doorgeven.

Voor deze bijeenkomst worden de Covid regels in acht genomen, er is een beperkte beschikbaarheid qua aantal deelnemers.
 
Kosteloos afmelden is mogelijk tot donderdag 16 september 2021. Indien u later afmeldt of onaangekondigd niet komt,  dient het volledige bedrag voldaan te worden.
 
Aanmelden
U kunt zich aanmelden voor deze bijeenkomst via 

info@corbulo.net

.

Ik hoop u persoonlijk te ontmoeten, tot donderdag de 23e!