"Digital Transformation"

Terug naar nieuwsoverzicht

Op donderdag 21 juni 2018 organiseert Corbulo een bijeenkomst welke in het teken zal staan van "Digital Transformation’.
In deze bijeenkomst zal Peter van Dijk ingaan op zijn persoonlijke ervaringen in het opzetten van de aanpak, het navigeren van een complex, diffuus en snel veranderend landschap alsmede de interne en externe dynamiek die daarmee gepaard gaat.
De sessie zal interactief zijn, en met name geschikt voor organisaties die reeds de eerste stappen in hun digitale transformatie hebben gezet of daaraan gaan beginnen.
Sinds maart 2017 is Peter van Dijk  werkzaam als Digital Transformation consultant alsmede Director of Finance bij een Family Office. Voorafgaand daaraan heeft Peter 25 jaar ervaring opgedaan in diverse financieel management posities bij Proctor & Gamble, sinds 2010 als CFO global eBusiness. Met het eBusiness team was hij verantwoordelijk voor het vormgeven aan de wereldwijde digital transformatie, het leiden van de verschuiving naar online verkoop (nu $3+Mrd), het leveren van een ondersteunende IT infrastructuur alsmede de strategische, innovatie en organisatorische vraagstukken.
 
De bijeenkomst heeft plaats op Golfcourse de Dutch te Spijk, gastheer het komende jaar van het KLM open. Voor een sfeer impressie wil ik je verwijzen naar http://wwwthedutch.nl/
Corbulo organiseert deze bijeenkomst in samenwerking met het NCD (het Nederlands Centrum voor Directeuren en Commissarissen).

Agenda:
18:00 inloop
18:30 uur start programma, discussie
20:00 – 22:00 uur 3-gangen diner met de mogelijkheid verder te discussiëren en nader met elkaar kennis te maken.
 
Kosten
De kosten voor deelname  aan deze bijeenkomst bedragen € 75,00 per persoon excl. btw. Je ontvangt hiervoor van ons per mail voorafgaand aan de bijeenkomst een factuur.
 
Eventuele dieetwensen/allergieën graag per ommegaande doorgeven.
 
Kosteloos afmelden is mogelijk tot  donderdag 14 juni 2018. Indien je later afmeldt of onaangekondigd niet komt, dan dient het volledige bedrag voldaan te worden.
 
Aanmelden
Je kunt je aanmelden voor deze bijeenkomst via de mail info@corbulo.net 
 
Graag tot donderdag 21 juni!