Digital Finance – De Toekomst van Finance

Terug naar nieuwsoverzicht

Op dinsdag 18 april organiseert Corbulo een  bijeenkomst welke in het teken zal staan van " Digital Finance - De toekomst van Finance." 

Hoe bereidt u uw organisatie en afdelingen voor op een toekomst waar technologie het merendeel van de processen binnen Finance zal controleren en beheren?

Hoe zorgt blockchain technologie er straks voor dat uw administratie in huidige vorm overbodig wordt? Wie beheerst uw risico’s in de toekomst, uw Risk management afdeling of uiterst geraffineerde algoritmes? Wordt uw cashmanagement gerobotiseerd en zorgt IoT ervoor dat processen autonoom door kunstmatige intelligentie gestuurd kunnen worden? Zorgen deze ontwikkelingen ervoor dat uw mensen hun huidige functie zien veranderen of uiteindelijk verdwijnen?

Het hoe, wat en wanneer is vaak nog niet altijd duidelijk. Het zal tevens niet voor elke organisatie hetzelfde zijn. Wat echter zeker is, is dat het grote impact heeft en gaat hebben op organisaties, strategieën en dus ook uw business model. Corbulo Executive Search en Erik van der Steen, partner EY Advisory,  nodigen u van harte uit om met een select gezelschap te discussiëren en ervaringen uit te wisselen over huidige en toekomstige technologische ontwikkelingen binnen de Finance functie.

De bijeenkomst heeft plaats op Golfcourse de Dutch te Spijk, gastheer de komende twee jaar van het KLM open. Voor een sfeer impressie wil ik u verwijzen naar http://wwwthedutch.nl/

Agenda:

18:00 inloop

18:30 uur start programma, discussie

20:00 – 22:00 uur 3-gangen diner door sterrenkok Gerrit Greveling  met de mogelijkheid verder te discussiëren en nader met elkaar kennis te maken.

Neem voor meer informatie of aanmelding contact op via info@corbulo.net