De Dag van het Commissariaat 2019

Terug naar nieuwsoverzicht

Op 28 maart 2019 is het zover: de Dag van het Commissariaat. Een must voor elke commissaris of toezichthouder. Ben jij erbij?

Tijdens de Dag van het Commissariaat is Margot Scheltema, één van de invloedrijkste commissarissen van corporate Nederland, aanwezig als spreker. Scheltema is commissaris van onder meer De Nederlandsche Bank (DNB), TNT Nederland en Nedap. Prinses Laurentien vertelt over haar stichting Missing Chapter. Laurentien wil kinderen een stem geven in onze maatschappij. Alle bedrijven zouden volgens de prinses naast een raad van commissarissen een Raad van Kinderen moeten hebben.

Andere sprekers zijn NCD-voorzitter Ron Steenkuijl, Michel Schuurman (directeur Politiek en Economie bij MVO) en voormalig commandant Mart de Kruif.

Het jaarthema is Grey meets Green. Het thema leggen wij op vier manieren uit: oud versus jong, one-tier versus two-tier, duurzaam en professional in een complexe omgeving.

Tijdens de Dag van het Commissariaat krijgen commissarissen en toezichthouders updates over belangrijke items, maar kunnen ze ook vakgenoten ontmoeten en met elkaar in discussie gaan.

De Dag van het Commissariaat
Donderdag 28 maart 2019
Bomencentrum in Baarn

Aanvang: 09:30 tot 17:00 uur | De entree bedraagt €300 voor reguliere bezoekers en €245 voor NCD-leden.

Meer info en aanmelden voor de Dag van het Commissariaat vind je op: dagvanhetcommissariaat.nl