"Cognitieve processen en leadership bij apen" Wat kunnen wij als leiders daarvan leren?

Terug naar nieuwsoverzicht

Op donderdag 19 januari  organiseert Corbulo een bijeenkomst o.l.v. Daniel Seesink, gedragsbioloog. Hij zal met ons  een discussie aan gaan over: "Cognitieve processen en leadership bij apen."  

Stelt u zich de volgende vraag: "Hoe zeker ben ik van mijn positie als leider?” In zijn lezingen laat gedragsbiologisch coach Daniel Seesink van Bewust Zoo! zien wat u over leiderschap kunt leren van apen. 


Wist u bijvoorbeeld dat een alfaman van een groep chimpansees nooit zeker is van zijn positie als leider? Het vraagt enige communicatieve vaardigheid om draagvlak bij zijn groep te krijgen en te behouden. U maakt kennis met alfaman Nikkie en ontdekt hoe hij het benodigde draagvlak organiseert. Ter ‘leering ende vermaeck’.

De bijeenkomst heeft plaats op Golfcourse de Dutch te Spijk, gastheer de komende twee jaar van het KLM open. Voor een sfeer impressie wil ik u verwijzen naar http://wwwthedutch.nl

De bijeenkomst zal de volgende agenda hebben:

Agenda:
18:00 inloop
18:30 uur start programma, discussie
20:00 – 22:00 uur 3-gangen diner door sterrenkok Gerrit Greveling met de mogelijkheid verder te discussiëren en nader met elkaar kennis te maken.


Neem voor meer informatie of aanmelding contact op via info@corbulo.net 

Vervolg bijeenkomsten:

Om in contact met elkaar te blijven organiseert Corbulo door het jaar heen diverse bijeenkomsten rondom finance en leaderhip :

16 februari zal Kasper Klaarenbeek ons meenemen in de wondere wereld van toegevoegde waarde. Hoe werkt u aan merkwaarde als finance professional?
6 April hebben we een meeting over finance transformation onder leiding van Erik van der Steen.