CFO rollen succesvol afgerond laatste 2 maanden

Terug naar nieuwsoverzicht

Een internationale organisatie 100 miljoen groot PE backed zocht via ons een CFO die een exit kan begeleiden en de organisatie klaar kan maken voor verkoop om vervolgens mee te kunnen participeren. Wij vonden een succesvolle CFO die zojuist een exit met succes had afgerond en voor synergie zorgde in het Management team waardoor met succes gewerkt kan worden aan het toekomst klaar maken van de organisatie. Traject duur 1,5 maand.

 

Een Familie organisatie actief in oil commodity’s en een omzet van 100 miljoen zocht via ons een CFO om de familie te ondersteunen bij investeringsbeslissingen, nog meer inzicht in de business te creëren door heldere rapportages en verder in control te komen. Synergie werd gevonden zowel bij de founder als bij de zoon die de organisatie heeft overgenomen. Traject duur  1,5 maand.

 

Een Private equity organisatie met investeringen in meer dan 14 organisaties zocht voor 1 van haar onderdelen een CFO. Change &, structuring maken een belangrijk onderdeel uit van deze rol.  Wij vonden een CEO die de slag wilde maken naar de rol van  CFO en met haar brede profiel van extra toegevoegde waarde voor deze organisatie is. Eerder functioneerde zij al eens in een CFO rol, ze is  sterk in stakeholder management, change, authentiek en gedreven. Synergie werd gevonden met de CEO, COO en de PE. Trajectduur 1 maand.