BIjeenkomst 24 Februari "Medewerkers binden in Coronatijd"

Terug naar nieuwsoverzicht

Graag nodig ik je van harte uit voor de fysieke bijeenkomst op donderdag 24 februari vanaf 18:00 uur met dit keer als thema: "Medewerkers binden in coronatijd" georganiseerd door Corbulo in samenwerking met het NCD district Drecht en Lingewaal.

 

Olaf van Beyma, HR & Communications Director bij Q8 NorthWest Europe, gaat dieper in op de impact die corona heeft gehad op de werkvloer en hoe je als werkgever kan inspelen op de grote uitdagingen die dit met zich meebrengt.
 

  • Hoe houd ik mijn werknemers engaged en connected in de veranderende wereld en in een transformerende sector?
  • De klant staat centraal in alles wat we doen, hoe passen we deze customer centricity maar ook employer centricity in ons beleid?
  • De balans zoeken in de nieuwe manier van hybride werken is cruciaal voor zowel de medewerker als de werkgever. Met welke factoren kunnen we hier rekening houden ?
  • Het kantoor van de toekomst ziet er helemaal anders uit. Activity based working, wat is het en hoe werkt het?
  • We worden allemaal geconfronteerd met de War for talent. Wat zijn de uitdagingen en hoe kunnen we een sterk employer brand neerzetten?

 
Op basis van theorie en praktijkvoorbeelden zal Olaf een aantal pakkende stellingen formuleren, die we op interactieve wijze en in groepsverband bediscussiëren. Daarbij is er ruime tijd voor vraag en antwoord.
 
Olaf bouwde 30 jaar ervaring op in Human Resources bij onder meer De Post NL, ABB, Free Record shop en vandaag als HR & Communications Director bij Q8 NorthWest Europe.  Door de jaren ontwikkelde Olaf zich tot een expert in change management waarbij hij bedrijven begeleidt in transformatie door het creëren van high performing teams en het uitbouwen van een sterke cultuur.  Olaf kan bogen op zeer sterke leiderschapskwaliteiten en een brede expertise binnen onder meer HR Management, M&A, P&L transformatie, CAO onderhandelingen en Employer branding.

De bijeenkomst vindt plaats op golfcourse the Dutch in Spijk en zal de volgende agenda hebben:
 
Agenda:
18:00 uur inloop
18:30 uur start programma, discussie
20:00 – 22:00 uur 3-gangen diner  met de mogelijkheid verder te discussiëren en nader met elkaar kennis te maken.
 
Kosten
De kosten voor deelname  aan deze bijeenkomst bedragen € 95,00 per persoon excl. btw. U ontvangt hiervoor  per mail voorafgaand aan de bijeenkomst een factuur.
 
Eventuele dieetwensen/allergieën graag per ommegaande doorgeven.

Voor deze bijeenkomst worden de Covid regels in acht genomen, er is een beperkte beschikbaarheid qua aantal deelnemers.
 
Kosteloos afmelden is mogelijk tot donderdag 17 februari 2022. Indien u later afmeldt of onaangekondigd niet komt,  dient het volledige bedrag voldaan te worden.
 
Aanmelden
U kunt zich aanmelden voor deze bijeenkomst via 

info@corbulo.net

.