Bijeenkomst 21 April "Perspectiefvol Leiderschap"

Terug naar nieuwsoverzicht

Graag nodig ik je van harte uit voor de bijeenkomst op donderdag 21 April vanaf 18:00 uur met dit keer als thema: "Perspectiefvol leiderschap" georganiseerd door Corbulo in samenwerking met het NCD district Drecht en Lingewaal.
 
Het beloofd een bijzondere bijeenkomst te worden. Bert-Jan van der Mieden neemt ons mee in een ontdekkingswereld over ons zelf en onze relatie naar anderen. Leren luisteren naar ons zelf, de ander en het andere geeft ons nieuwe inzichten. Bert-Jan laat ons dat ervaren vanuit een programma gericht op leiderschap en zelfontplooiing maar ook door te voelen middels muziek. Staande de bijeenkomst verrast Bert-Jan ons met piano-improvisaties die gevoelens oproepen over onze diepere ik, maar ook passend bij het onderwerp. De beleving van deze bijeenkomst zal dan ook ontspannend en inspirerend werken waardoor je tot nieuwe inzichten en vergezichten komt. 
 


Mocht je op voorhand een vraag hebben over perspectiefvol leiderschap o.b.v persoonlijk leiderschap, dan kun je die vooraf stellen. Bert-Jan biedt graag zoveel mogelijk maatwerk aan en is te bereiken via: bjpvandermieden@pyramide.nl. Bert-Jan zal vertrouwelijk met de vraag om gaan en geanonimiseerd meenemen in zijn verhaal. Je kunt uiteraard ook tijdens de avond vragen stellen. 


Bert-Jan is veel gevraagd spreker in boardroomsessies om op een unieke wijze tot nieuwe strategieën en inzichten en tot perspectiefvol authentiek leiderschap te komen.

Bert-Jan is Directeur van Pyramide en schrijver van het boek Perspectiefvol Leiderschap waarin hij tal van prominenten aan het woord laat tegen de achtergrond van de door hem ontwikkelde methode 

www.pyramide.nl/publicatiesDe bijeenkomst vindt plaats in het Haute Cultuurhuis te Langerak. Een unieke locatie waarbij je in een intieme setting samen inspiratie kunt opdoen verzorgd door Claudia van Rooy en haar team.  

https://www.hautecultuurhuis.nl/De bijeenkomst zal de volgende agenda hebben:
 
Agenda:
18:00 uur inloop
18:30 uur start programma, 
20:00 – 22:00 uur  diner  met de mogelijkheid verder te discussiëren en nader met elkaar kennis te maken.
 
Kosten
De kosten voor deelname  aan deze bijeenkomst bedragen € 95,00 per persoon excl. btw. U ontvangt hiervoor  per mail voorafgaand aan de bijeenkomst een factuur.
 
Eventuele dieetwensen/allergieën graag per ommegaande doorgeven.

Kosteloos afmelden is mogelijk tot donderdag 14 April  2022. Indien u later afmeldt of onaangekondigd niet komt,  dient het volledige bedrag voldaan te worden.
 
Aanmelden
U kunt zich aanmelden voor deze bijeenkomst via 

info@corbulo.net

.

Ik hoop u persoonlijk te ontmoeten, tot donderdag de 21e!