Bijeenkomst 16 juni "Herstructurering na Corona"

Terug naar nieuwsoverzicht

Graag nodig ik je van harte uit voor de bijeenkomst op donderdag 16 juni vanaf 18:00 uur met dit keer als thema: "Herstructurering na Corona" georganiseerd door Corbulo in samenwerking met het NCD district Drecht en Lingewaal.

Deze avond zal Ton Moonen, partner bij Kruger, ons interactief meenemen bij de volgende onderwerpen:

  • De historie en de cyclus van de bedrijfseconomie en de voorspellende waarde daarvan aan de hand van trends in aantallen failisssementen en consumentenvertrouwen.
  • Op welke, niet financiële, signalen en aandachtspunten te letten om tijdig een (potentiële) negatieve trend in de bedrijfsresultaten van bedrijven/instellingen waar u bij betrokken bent, te onderkennen.
  • Wanneer het bedrijf of instelling onverhoopt toch in (potentiële) slechte bedrijfseconomische omstandigheden komt te verkeren: wat dan te doen en te laten en vooral wat niet te vergeten.

Ton Moonen is sinds 2002 verbonden aan Kruger. Voordat hij partner werd bij Kruger is hij circa 10 jaar werkzaam geweest bij diverse financiële instellingen. Zijn laatste functie was hoofd juridische zaken en bijzonder beheer bij NMB-Heller. Bij Kruger zet hij zijn ruime praktijkervaring en contacten in om ondernemingen door herstructureringstrajecten te begeleiden en de betrokken partijen dichter bij elkaar te brengen. Ton is gecertificeerd member van de European Association
of Certified Turnaround Professionals (EACTP).
"Gedienstig, creatief en resultaatgericht, met een goed gevoel voor nuances in de onderlinge verhoudingen, met het ondernemingsbelang altijd voorop!"
Ton Moonen erkent dat cijfers belangrijk zijn, maar in zijn werkveld zijn veel andere factoren minstens net zo belangrijk. "Analyse van de cijfers stelt niet zo veel voor, als je niet met de mensen in de onderneming in staat bent het noodzakelijke te realiseren. Als er ergens in een bedrijf nog een klein vonkje is, dan is Kruger in staat om er een warm vuurtje van te stoken.” 
 
Kruger is opgericht in 1988 en heeft zich sindsdien ontwikkeld tot een toonaangevende partner voor ondersteuning bij complexe ondernemingsvraagstukken voor middelgrote tot grote bedrijven in alle sectoren en is gevestigd in Rotterdam.

 

De bijeenkomst heeft plaats op golfbaan the Dutch in Spijk en zal de volgende agenda hebben:
 
Agenda:
18:00 uur inloop
18:30 uur start programma, 
20:00 – 22:00 uur  diner  met de mogelijkheid verder te discussiëren en nader met elkaar kennis te maken.
 
Kosten
De kosten voor deelname  aan deze bijeenkomst bedragen € 95,00 per persoon excl. btw. U ontvangt hiervoor  per mail voorafgaand aan de bijeenkomst een factuur.
 
Eventuele dieetwensen/allergieën graag per ommegaande doorgeven.

Kosteloos afmelden is mogelijk tot donderdag 9 juni 2022. Indien u later afmeldt of onaangekondigd niet komt,  dient het volledige bedrag voldaan te worden.
 
Aanmelden
U kunt zich aanmelden voor deze bijeenkomst via 

info@corbulo.net

.

Ik hoop u persoonlijk te ontmoeten, tot donderdag de 16e!